Arkiva për kategorinë ‘Seks’

Sindroma e “penisit te vogel”

penisi-i-vogel

Tetedhjete e pese  perqind e femrave jane te kenaqura me madhesine e penisit te mashkullit te tyre – sidoqofte shume meshkuj me permasa normale vuajne nga “sindroma e penisit te vogel” Sipas urologeve, Sindroma e penisit te vogel eshte ideja qe penisi eshte shume i vogel – megjithese ne te vertete madhesia mund te jete […]

5 justifikimet më të zakonshme për të mos bërë seks

Jo seksit?

Ne krye te listes se justifikimeve per te mos bere seks jane “lodhja” dhe “nevoja per gjume”. Studimi i Consumer Reports National Research Center , eshte bere ne Janar me 1000 te rritur te moshave 18-75 vjec. 52% e te intervistuarve kane qene femra dhe 57% ishin te martuar ose jetonin me partner. 48% kishin […]

Seksi gjatë shtatëzanisë

Seksi gjatë  shtatëzanisë

Në qoftë se jeni shtatëzanë do me thëne se dini diçka për seksin. Nqs. po vrisni mëndjen nqs duhet bërë seks gjatë shtatëzanisë, a ka rreziqe? Ka patur një interes të madh për këtë temë dhe për këtë arsye kemi përgatitur informacionin më poshtë nga specialistë të fushës. Mardhëniet seksuale gjatë shtatëzanisë, a ka rrezik? […]

Masturbimi dhe Kancerit i Prostatit tek meshkujt në moshë të re

Masturbimi tek moshat e reja

Universiteti i Nottingham ne Angli ka zbuluar një lidhje midis “masturbimit te tepruar” tek meshkujt me moshë të re, dhe kancerit të prostatit. Të rinjtë në moshë deri në 30 vjeç qe masturboje rregullisht janë në rrezik më të madh për tu sëmurur nga kanceri i prostatit, ndërsa meshkujt mbi 50 vjeç që masturbojnë kanë  […]

Ndikimi i Rruajtjes Se Mjekres Ne Seks

Si ndikon rruajtja e mjekrës ne rritjen e testosteronit Telashe do të shfaqen për të gjitha ata meshkuj që nuk e pëlqejnë ritin e rruajtjes së mjekrës. Sipas një studimi nga një ekip mjekësh britanikë të Universitetit të Bristolit, meshkujt që nuk rruajnë mjekrën rregullisht kanë më pak marrëdhënie seksuale krahasur me ata që i […]

Syneti Mbron Nga Virusi HIV

Një studim i botuar në prag të një konference ndërkombëtare për AIDS-in në Kanada ka mbështetur idenë se kryerja e synetit tek meshkujt mund të ofrojë mbrojtje të konsiderueshme kundër HIV-it – virusit që shkakton AIDS-in. Puna e kërkuesve amerikanë në universitetet Yale dhe Stanford sugjeron se edhe programe modeste që ofrojnë bërjen e synetit […]